top of page

Resultatet av et godt samarbeid med regnskapsfører!


Bedriftseiere og bedriftsledere som ikke har etablert gode rutiner som innebærer et godt samarbeid med regnskapsfører, har ofte utfordringer med å disponere tiden sin. Det er et stort ansvar som hviler på en som skal sikre drift, personalansvar, produksjon, utvikling, markedsføring og samtidig sikre at alt blir ivaretatt i henhold til offentlige forpliktelser og rapporteringer.


Proxo Regnskap er ikke bare et vanlig regnskapskontor, vi er et kompetanse kontor som ønsker å være en aktiv bidragsyter i at du skal få mer tid til å gjøre det du brenner for!


Vi vil gi deg Bedre Oversikt og et Smartere Regnskap

Etter to år med pandemi er mange bedriftseiere og bedriftsledere slitne. Mange savner tid med barn, venner og familie. Vi står ved vårt motto som innebærer at vårt mål er å gi deg Bedre Oversikt og et Smartere Regnskap. Vi engasjerer oss godt i våre kunder - og er opptatt av å samarbeide og hjelpe kundene opp og frem. Vi vil gjøre det vi kan, slik at du skal få ha fullt fokus på din kjernevirksomhet. I vår oversikt over våre tjenester vil du kunne se nærmere på hvilke tjenester vi tilbyr, og hvordan vi kan bistå deg slik at du får mer tid sammen med barna og familien.


Markedets mest moderne plattform for skytjenester

Vi er tidlig ute med ny teknologi noe som gir deg som kunde tilgang til de smarteste og mest effektive verktøyene. Under pandemien har dette vist seg å være en viktig faktor for å kunne fortsette driften tilnærmet normalt. Løsningene våre effektiviserer og gir i de aller fleste tilfeller kundene våre betydelige besparelser. Med markedets mest moderne plattform for skytjenester leverer vi gode løsninger for din bedrift. Hos oss får du tilgang til dine systemer og filer uansett hvor du befinner deg. Enten du sitter på kontoret, i bilen, på hytta, er hjemme eller ute på reise.


Om du trenger et pust i bakken og trenger å omstrukturere slik at du får mer tid til deg og alt ditt, ring oss - så kan vi se hvordan vi kan avlaste deg og bidra til en mer lønnsom drift.

Kontakt gjerne daglig leder Roar Husby roar@proxo.no - +47 928 10 584 eller ERP-konsulent og seniorrådgiver Robert Alstadvold robert@proxo.no - +47 908 83 282.


Vi ønsker deg en fin vinterferie med tid til det du har lyst til!
37 views0 comments

Comments


bottom of page