top of page

 Våre Tjenester  

Proxo_Logo_Payoff_2020.png

Regnskap &
Rådgivning

Vi har medarbeidere som har spesialisert seg på sine fagområder. Enten du er landbrukskunde, driver aksjeselskap eller konsern, har vi den rette for din bedrift.

Økonomisk
Rådgivning

Har du en «Gründer» i magen og tenker å starte egen bedrift? Spør oss om råd først, la oss sørge for at investeringene dine gir avkastning. Proxo Regnskap vil gi deg en god start.

Inkasso &
Oppfølging

Gode rutiner rundt oppfølging av faktura er avgjørende for din bedrifts likviditet. Dette er ofte en av de hyppigste årsakene til insolvens og konkurs. Vi har erfaring og kan hjelpe deg.

Management
for Hire

Mangler du økonomi eller regnskapssjef, eller kanskje en controller? Vi tilbyr rollen som Management for Hire. Vår kompetanse sikrer best mulig resultat for bedriften

- Vi har dyktige økonomiske rådgivere i Trondheim, Stjørdal og Frosta -

Glass Conference Room
Proxo.no

Gir din regnskapsfører deg         

en stressfri hverdag?

Proxo gir deg Bedre oversikt, Smartere regnskap

Hos Proxo Regnskap holder til i Trondheim, Stjørdal og Frosta og vet vi at mange opplever at regnskap er stressende, og at mange syns det er mye å holde styr på. Derfor vil vi gjerne hjelpe deg, og gi deg den tryggheten og oversikten du trenger.

 

Våre rådgivere er dyktige, effektive og folkelige. Vi liker å være en trygg og vennlig regnskapsfører for våre kunder, og tilpasser vår oppfølging og måte å ivareta årsregnskap, aksjonær-registeroppgaver, A-meldinger, lønn og alt som må ivaretas av offentlige forpliktelser til deg og dine behov. Proxo Regnskap er en trygg og pålitelig regnskapsfører med dyktige og vennlige rådgivere som vi virkelig er stolte av, og som forstår at du vil jobbe og lykkes med din kjernevirksomhet!

Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål, eller om du ønsker at vi sender deg et uforpliktende tilbud!

Proxo_Logo_Lys_Payoff_2020.png
Proxo_Logo_Payoff_2020.png

Proxo Stjørdal

Stokmovegen 2,
3 etasje Torgkvartalet
7500 Stjørdal

Proxo_Logo_Payoff_2020.png

Proxo Frosta

Alstadvegen 136,
7633 Frosta

Proxo_Logo_Payoff_2020.png

Proxo Trondheim

Sorgenfriveien 9,
7031 Trondheim

Proxo_Logo_Lys_Payoff_2020.png

Våre tjenester

Bedre oversikt, Smartere regnskap

Vi forstår at regnskap, økonomi og offentlige forpliktelser er egne fagområder hvor mange opplever stress, bekymring og føler at det å drive en bedrift ikke er så inspirerende. 

Proxo Regnskap er en trygg og pålitelig regnskapsfører med dyktige og vennlige rådgivere som vi virkelig er stolte av, og som forstår at du vil jobbe og lykkes med din kjernevirksomhet!

Vi er tidlig ute med ny teknologi, noe som gir deg som kunde tilgang til de smarteste og mest effektive verktøyene. Løsningene våre effektiviserer og gir i de aller fleste tilfeller kundene våre betydelige besparelser.

Her er en oversikt over våre tjenester:

Contact

Kontakt oss!

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud, eller en god samtale om hvordan vi kan bistå din bedrift.

bottom of page