top of page

Gi deg selv litt fri - Nå fortjener vi ferie mer enn noen gang!


Gi deg selv litt fri - mer enn noen gang fortjener vi ferie!

Gründerlivet er spennende og givende, i tillegg får man utløp for sin kreativitet og sitt ønske om å skape en forandring eller bidra med noe helt eget i samfunnet. Men det å være gründer er krevende og krever full oppmerksomhet 24/12. Derfor er det viktig å ha en regnskapsfører og samarbeidspartner som kan bistå og ta litt ansvar når du selv trenger fri.


Hos Proxo Regnskap tilbyr vi mange tjenester, og når det kommer til måten vi utfører tjenestene på engasjerer vi oss på ulike nivå - og etter kundes ønske.

Noen kunder ønsker at vi tar en lederrolle og at vi både passer på og stiller krav til deg som gründer. Andre kunder ønsker et regnskapsbyrå som gjør regnskap, offentlige forpliktelser og rapportering. Vi har lang erfaring i bransjen, og vet man at behovene er mange og forventningene individuelle.


Våre ansatte holder høy faglig kompetanse, og er særdeles dyktige. Hos Proxo Regnskap er vi ikke som andre regnskapsførere, for oss er det å gjøre jobben vår en selvfølge - men i tillegg har vi et inderlig ønske om å hjelpe og være en bidragsyter.


Om du vil lese en kundehistorie, kan du lese om hvordan Proxo Regnskap har bistått suksessbedriften Primal AS - et selskap som ble etablert under pandemien.


Vi leverer høy kompetanse og holder oss alltid oppdaterte på det siste innen regnskap, forretningsutvikling, ledelse og HR! Vi har tro på at du sannsynligvis vil oppleve oss som en god strategisk samarbeidspartner både for business og regnskap.


Vårt mål er å gi deg bedre oversikt og et smartere regnskap. Ha en riktig god sommer, og kontakt gjerne vår senriorrådgiver og ERP-konsulent, Robert Alstadvold, robert@proxo.no .


Ønsker du deg litt fri i sommer, eller kanskje til høsten eller vinteren? - Hvorfor ikke overlate regnskapet til oss, slik at du kan gjøre det du egentlig brenner for?

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page