top of page

Det e berre lekkert! Primal beef jerky - den sunne snacksen fra Trondheim går til topps i NM!


Det e berre lekkert!

Det er verdt å legge merke til Primal AS fra Trondheim. Når lekkert kjøtt og smakfullt brygg plukket fra øverste hylle slår seg sammen, må det bli pallplass! Hemmeligheten bak suksessen er at når det legendariske Trondheim Slaktehus og de lidenskapelige brygg mesterne fra Monkey Brew deler en kvalitetsbevisst håndverks filosofi - må det bli håndverk og kvalitet i verdensklasse!


Det spennende samarbeidet og den genialt gode ideen om en sunn og skikkelig lekker beef jerky, startet med grilling og god stemning! ...Men egentlig startet det lenge før det.


Historien om den supergode beef jerkyen fra Trøndelag, startet med et par karer fra to forskjellige bransjer som hadde én felles tanke. ... Og så hadde de amerikaneren Beau Schriner også da... som er mannen som tok initiativ til samarbeidet;


Hvor kom ideen om Primal Beef Jerky fra?

- Monkey Brew kom og handlet en del hos oss, og så begynte vi å snakke en del, forteller Jørgen Næss, daglig leder ved Trondheim Slaktehus. - Vi har hatt litt grilling for de, og har tenkt på beef jerky som en del av utviklingen av kjøttprodukter hos oss i mange år. Men så var det amerikaneren Beau som begynte å snakke med oss om ideen.


Charles Leo Kilby er daglig leder i Primal AS og står for den daglige driften av selskapet. Fra Trondheim Slaktehus har Roy Jensen vært en viktig bidragsyter.


Regnskapsbloggen har snakket med Jørgen Næss om den nye biff suksessen fra Trondheim med Primal AS, selskapet som står bak den prisbelønte Beef Jerky Chili som vant bronse i NM i mai!


- Det unike med Primal Beef Jerky er sammenslåingen av håndverks kjøtt og håndverks øl, og at vi er den første store produsent av beef jerky i hele Norge, forklarer Jørgen. Det finnes noen små produsenter, men ikke ekte varianter. Vi har holdt på lenge for å utvikle vår egen resept og det er lange prosesser med å komme dit vi har kommet i dag, og dette er et skikkelig godt håndverk.
Hvordan fungerer NM i kjøtt?


- NM i kjøttbransjen, er en konkurranse der bransjen får feire seg selv, og vinner man får man bruke en medalje i logoen, forteller Jørgen Næss.


- Det var totalt 600 kjøttprodukter som var med i NM og det fungerer slik at det er ti til tjue dommere som tester produktene. Vi vant bronse for chili-varianten av Primal Beef Jerky, og vi har i tillegg valgt å gjøre noen justeringer etter tilbakemeldingene fra dommerene. Så nå skal det være veldig bra. Vi får også bruke medalje i logoen nå. Så det er en artig sak!


For lokalbefolkningen i Trondheim er det neppe noen overraskelse at Trondheim Slaktehus og bryggerimesterne fra Monkey Brew med sin Primal Beef Jerky fikk plass på pallen! Jørgen Næss, Roy Jensen, Beau Schriner, Charles Leo Kilby og Carl Bristol Schriner har jobbet lenge med den sunne snacksen - og kan forsikre om at dette er den perfekte resepten og at det er riktig metode for en original beef jerky.

Mer om de lokale helter


Trondheim Slaktehus er kjent for å levere de edleste stykkene av storfe - de legger sin stolthet i å levere de beste stykkene til sluttbrukeren - og leverer til industrikunder og grossister over hele Norge. Deres metoder for tørmodning av storfe, småfe og svin er anerkjent - og vi snakker her om håndverk fra øverste hylle med gammel teknikk i moderne og kontrollerte former. Trondheim Slaktehus hevder at tørmodningen, kombinerte med nøye utvalgte dyr, gir kjøttet en unik kvalitet når det gjelder smak, mørhet og hvor saftig kjøttet er.


Monkey Brew er et nerdete lite håndverks bryggeri i Trondheim styrt av nerdiness, kjærlighet og lidenskap for IPA. Kulturen rundt Moneky Brew startet i studietiden med en nerdete og ivrig interesse for god øl, Dungeons and Dragons og King Crimson! I dag står mottoet "Always evolve" sentralt, og løftet om å aldri stagnere - og alltid, alltid fortsette å forbedre seg, selv når man er ansett som en av de aller beste - er helt sentralt for Monkey Brew fra Trondheim.


Men alle gode ting er tre...

Proxo Regnskap er ikke som andre regnskapsførere, og ønsker med denne saken å dele et konkret eksempel på hvordan vi engasjerer oss i våre kunder både som Management for hire og som regnskapsfører. Jørgen Næss er tydelig når han forteller at;


- Robert hjalp oss i gang slik at vi i det hele tatt kom i gang. Han er en viktig støttestpiller for oss, og jeg mener at hadde det ikke vært for han hadde det ikke blitt noe av Primal AS. I begynnelsen hadde vi daglig kontakt med Robert. Han kan mye som vi ikke kan, og har god kontroll på alt av opprettelse av selskap og det å komme i gang.


Robert pushet oss veldig, og det trengte vi.


Primal AS ble etablert i 28.januar 2021 under pandemien med Charles Leo Kilby som daglig leder og Robert Alstadvold som styreleder.


- Vi har ikke daglig kontakt med Robert nå lenger, men vi ringer han om det er noe vi lurer på. Måten vi kom i gang på, mener jeg er takket være han, forteller Jørgen Næss.


Robert Alstadvold fra Proxo Regnskap er også styreleder og regnskapsfører for Trondheim Slaktehus. Jørgen forteller videre at;


- I Trondheim Slaktehus har vi brukt andre store regnskapsbyråer tidligere, men det blir annerledes med Proxo Regnskap. Du er bare en liten brikke hos de store, mens hos Proxo får du skikkelig hjelp.


Regnskapsbloggen får to ord med Robert om Primal Beef Jerky som er en viktig kunde av Proxo Regnskap;


- Jeg ble kontaktet av disse med en gang de fikk ideen om å lage beef jerky i Norge, og

var med under hele planleggingsfasen. Det har vært en skikkelig spennende reise å følge selskapet frem til nå som styreleder, forteller Robert Alstadvold, ERP-konsulent og seniorrådgiver i Proxo AS.


Vil du vite mer om Proxo Regnskap, Primal AS, Trondheim Slaktehus eller Monkey Brew?


Vi håper du syns det var spennende å lese om våre lokale helter fra Trøndelag, og vil du lese mer om den spennende suksessen, Primal AS, kan du lese mer under Trondheim24 og du er velkommen til å følge med på Instagram og Facebook. Om du ønsker informasjon om hvordan vi i Proxo Regnskap ønsker å gjøre en forskjell og bidra til at du skal få bedre oversikt og et smartere regnskap, er du velkommen til å kontakte Robert Alstadvold: robert@proxo.no.


Du kan lese mer om Trondheim Slaktehus og Monkey Brew, og du er alltid velkommen til å følge med i våre kanaler på LinkedIn, Facebook og Instagram!


Proxo Regnskap - Bedre Oversikt, Smartere Regnskap!

Comments


bottom of page