top of page

Får du høy puls av regnskap?
Foto: Lykt Foto & Film – Karoline Pettersen

Hvordan vi jobber med kunder som får høy puls av regnskap og regnskapsførere.

Vi regnskapsfolk syns som regel at tall, målinger og alt det vi kan få til med tall - er veldig spennende! Særlig når vi kan bygge trygge og gode rammer rundt bedriftens økonomi. Likevel er vi klar over at mange syns at regnskap både er vanskelig, og at det gir rom for mye bekymring. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg og rolig når vi hjelper deg.Vi vektlegger en god relasjon


- Vi vet at mange syns at regnskap er stressende og en kilde til mye bekymring. Vi har også hørt at noen bedriftseiere blir redde og får høy puls når de ser at det kommer en mail eller telefon fra regnskapsføreren. Dessverre er det noen som opplever at regnskapsføreren må ta kontakt for å «kjefte» på alle feil og mangler som har skjedd, forteller Erik Lutdal, daglig leder i Proxo Regnskap Trondheim.


- Derfor ønsker vi å hjelpe bedriftseiere med å forstå at regnskapet ikke trenger å være stressende. Vi vektlegger en god relasjonen, og sørger for at samarbeidet med regnskapsføreren er mye hyggeligere, legger Erik til med et smil. Med en god regnskapsfører i ryggen, samarbeider vi om å få på plass gode systemer og rutiner, slik at man kan senke skuldrene og stole på at man er i trygge hender.Om du har problemer, ta det med oss før skaden blir for stor


Vi ønsker å være en proaktiv regnskapsfører som hjelper våre kunder i forkant, i stedet for at vi skal komme inn i etterkant. Å rydde opp etter at skaden har skjedd, kan bli tidkrevende og kostbart, men vi hjelper selvfølgelig til når det trengs. Våre kunder oppmuntres til å ta en telefon til oss før de gjør noe de er usikre på. Hvis vi ser at våre kunder gjør uheldige valg så prøver vi å være tidlig ute med å gi beskjed. For eksempel kan det være noe så enkelt som at vi sender en mail om at vi ser at det har blitt betalt ut et lite lån, og at vi derfor minner om reglene rundt dette, slik at våre kunder ikke får en uønsket skattemessig konsekvens som de kanskje ikke var klar over.


Trenger du hjelp med regnskapet?


Vårt mål er at du skal ha trygge og ryddige rammer i din bedrift, og at du skal lykkes med din kjernevirksomhet. Kontakt oss om du ønsker en fremoverlent og engasjert regnskapsfører:


Daglig leder, Erik Lutdal: erik@proxo.no / +47 930 13 530


Proxo Regnskap Trondheim AS

Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim


Proxo Regnskap Trondheim AS - Bedre Oversikt, Smartere Regnskap!


 


129 views0 comments
bottom of page