top of page

Vil du jobbe hos oss?

- Frist for innsendelse av søknad er 14. februar!

Hilde Loua (på bildet) er daglig leder i Proxo Stjørdal, og er en trygg og solid leder for vårt fagmiljø. - Latteren sitter løst hos oss, og vi har et godt miljø her på kontoret, forteller Hilde Loua. - Vi er opptatt av å være en proaktiv regnskapsfører og økonomisk rådgiver, og bruker mye tid ute hos våre kunder. Vi er hele tiden ute i markedet.


Spennende kundeportefølje


Nå søker Hilde og kontoret hennes i Stjørdal to nye regnskapsførere til å ta unna mange jobber, og hjelpe våre kunder. Som regnskapskontor er vi veldig heldige som har så mange spennende kunder som er ordentlig gode folk som virkelig vil skape endringer og få til noe bra med sine produkter og tjenester.


Vi søker to regnskapsførere til vårt kontor i Stjørdal


I denne perioden holder vi på å søke etter nye medarbeidere som brenner for vårt fag på samme måte som oss. Vi kan tilby gunstige betingelser og et spennende fagmiljø som stadig er i utvikling. Våre programvarer og metoder er moderne og svært brukervennlige.


Om du er ute etter å utvikle deg faglig, og ønsker å være en del av et regnskapsbyrå som er mer enn bare regnskap - så send oss din CV og søknad! Fristen er 14. februar på selveste valentines dagen, så her gjelder det å søke nå.


Her er annonsen vi har lagt ut på finn.no med rekrutteringsbyrå Bjørg Fjell AS:


Ønsker du fagutvikling i ett trygt og inkluderende arbeidsmiljø?


Arbeidsgiver: Proxo Regnskap Stjørdal AS

Stillingstittel: Regnskapsfører

Frist: 14.02.2023

Ansettelsesform: Fast


Proxo Regnskap på Stjørdal vokser og ser etter deg som ønsker faglig videreutvikling, samt har ett ønske om å påvirke ett allerede moderne regnskapsbyrå. Latteren sitter løst, og i ett mindre regnskapsbyrå vil du få jobbe med bredden av oppgaver, og vi lar deg vokse faglig i en retning som du selv ønsker, i ditt tempo.

Vi søker nå to nye kollegaer, og håper å få en søknad fra deg.

Du kan lese mer om oss her: https://www.adressa.no/annonsorinnhold/v/proxo/teknologi-flinke-folk-og-godt-arbeidsmiljo-er-suksessoppskriften-til-proxo/ Vi tilbyr

  • Rask faglig utvikling

  • Ett arbeidsmiljø preget av god stemning og faglig gode diskusjoner

  • Lyse flotte lokaler, sentralt plassert på toppen av Torget kjøpesenter

  • Gratis parkering

  • Gode lønns - og pensjonsvilkår


Sentrale arbeidsoppgaver

  • Regnskapføring A-Å

  • Videreutvikling av våre rutiner og fagområder

  • Kvalitetsansvarlig

Vi ser både etter deg som som statsautorisert regnskapsfører eller som har muligheten for å bli det.

Velkommen til oss!

Har du spørsmål til stillingene, kan du kontakte: Bjørg Fjell Rekruttering Rune Lie, Seniorrådgiver, Tlf. 479 00 041, rune.lie@bjorgfjell.no Proxo Regnskap Hilde Loua, Daglig leder, Tlf. 415 49 600, hilde@proxo.no Alle henvendelser til Bjørg Fjell Rekruttering behandles konfidensielt i innledende fase, om ønskelig også ovenfor vår oppdragsgiver.

Bjørg Fjell Rekruttering er din samarbeidspartner for å søke jobb innen regnskap/økonomi. I over 35 år har vi vært spesialist innen dette fagfeltet og søker deg som liker å jobbe med tall- både til faste og midlertidig stillinger. Kontakt oss for å høre om dine muligheter!


Om arbeidsgiveren Selskapet så dagens lys i sin nåværende form sommeren 2011, da eierne slo sine respektive virksomheter sammen. Etter å ha konsolidert virksomheten er det bygd en solid plattform med høye krav til kompetanse, teknologi og programvare, for å kunne tilby og levere trygge og effektive løsninger på områdene regnskap og lønn, økonomi- og rådgivingstjenester. Vår kompetanse og erfaringsplattform dekker et vidt spekter og vi bistår med kompetente råd på regnskapsnære områder. For å gi kundene våre tilgang til de smarteste og mest effektive verktøyene, er vi tidlig ute med ny teknologi. Kontorene våre er å finne på Frosta, Stjørdal og i Trondheim.
Commentaires


bottom of page