top of page

Erik Lutdal satser stort, og ønsker velkommen til Proxo Trondheim!
Vi viser stolt frem våre ansatte i Trondheim!


Vi har tatt turen innom Proxo Regnskap Trondheim for å hilse på, og for å se hvordan det står til hos daglig leder, Erik Lutdal. Kontoret ligger flott til i moderne og trivelige lokaler - og det er godt å se at regnskapsførerne her - som i Stjørdal - håndterer budsjett, regnskap og offentlige forpliktelser med et glimt i øyet.


Proxo Regnskap ønsker ikke bare å gi bedre oversikt, og smartere regnskap - men vi ønsker å være en jovial og grei diskusjonspartner innen økonomi, drift og gründerskap.Velkommen til Proxo Regnskap Trondheim


Vårt mål og vår misjon er å være byens beste regnskapskontor, og det ønsker vi å være både for våre ansatte og for våre kunder. Vi er fremoverlente, kompetente og løsningsorienterte - og vi ser at mange kunder lener seg på oss når de møter ulike utfordringer i hverdagen. Det trenger ikke alltid være at spørsmålene vi får er direkte relatert til regnskap, noen ganger trenger man bare en å rådføre seg med.På bildet: Daglig leder i Proxo Trondheim AS. Foto: Moi Impact Agency AS


Våre ansatte er den viktigste ressursen vi har


Erik Lutdal er en dyktig og erfaren siviløkonom med god forretningssans, og for Erik råder det ingen tvil om hvem som er aller viktigst; - De ansatte er den viktigste ressursen vi har, forteller Erik. Det har hele tiden vært klart at om vi lykkes eller ikke, avhenger av menneskene som utgjør Proxo. Derfor er vi ekstra stolte av våre vennlige og dyktige rådgivere.


En trivelig samtale med sjefen sjøl


Kan du fortelle litt om deg og din bakgrunn?


- Jeg er utdannet siviløkonom og har bachelor fra Nord Universitet på Steinkjer, og mastergrad fra NTNU i Trondheim. Før jeg startet i Proxo Regnskap satt jeg med økonomien i Cabo. Der hadde jeg en hektisk hverdag med mange spennende utfordringer, hvor jeg fikk jobbet mye med de samme utfordringene som våre kunder står ovenfor i dag. Dette har vist seg å være en veldig god erfaring å ha med inn i regnskapsføreryrket.


Hva kjennetegner Trondheimskontoret til sammenligning med andre regnskapsførere?


- Vårt fortinn ligger i at vi er fremoverlente, kompetente og løsningsorienterte. Vi ser at våre kunder ofte snur seg mot oss hvis de støter på utfordringer som gjør at de blir usikre – og dette gjelder selv om temaet ikke handler om regnskap eller økonomi. Jeg tror dette skyldes at mange bedriftseiere kan oppleve at de står alene i vanskelige valg og situasjoner som omhandler driften. Da er det fint å ha en god regnskapsfører som man vet er bare en kort telefon unna, og hvor det er rom for å ta opp ulike problemstillinger.


Hva er ditt inderlige ønske med Proxo Regnskap Trondheim?


- Mitt ønske for Proxo er å gi våre kunder trygge og ryddige rammer for sin virksomhet, hvor de vet at de har en regnskapsfører og samarbeidspartner som ønsker det beste for de, forteller Erik. 

Vi tilbyr


Proxo Regnskap Trondheim AS - Byens beste regnskapskontor - både for våre ansatte og våre kunder.


I hovedsak bistår vi små og mellomstore aksjeselskaper. Våre medarbeidere har spesialisert seg på ulike fagområder, og vi er alltid ute etter å holde oss oppdatert på lover og regler slik at vi kan bistå våre kunder på best mulig måte. For å lese mer om våre tjenester; les her.

  • Regnskap

  • Lønn

  • Økonomitjenester

  • RådgivingstjenesterPå bildet: Erik Lutdal på kundebesøk hos Ken Roger Bolgnes og Stjørdal Auto AS. Vi kommer tilbake til Ken Roger i løpet av våren med en spennende kundehistorie. Foto: Moi Impact Agency ASTrenger du hjelp med regnskapet?


Vårt mål er at du skal ha trygge og ryddige rammer i din bedrift, og at du skal lykkes med din kjernevirksomhet. Kontakt oss om du ønsker en fremoverlent og engasjert regnskapsfører:


Daglig leder, Erik Lutdal: erik@proxo.no / +47 930 13 530


Proxo Regnskap Trondheim AS

Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim


Proxo Regnskap Trondheim AS - Bedre Oversikt, Smartere Regnskap!


 Comments


bottom of page