top of page

Video: Proxo Regnskap om Regnskapsbloggen


Vi jobber stadig med å være synlige i sosiale medier slik at bedrifter som trenger vår hjelp kan finne oss. I november i fjor startet vi Regnskapsbloggen, og i sommer endret vi vår hjemmeside slik at den er enklere og mer mobiltilpasset. Med jevne mellomrom produserer vi en liten videohilsen for å nå flere og for å vise hvem vi er. Dette er den siste videoen fra Proxo Regnskap som viser litt om Regnskapsbloggen vår. På bloggen vår skriver vi om regnskap, økonomi og offentlige forpliktelser slik at vi kan dele verdifulle tips og råd med deg som driver egen bedrift. Om du trenger bistand anbefaler vi at du besøker oversikten over våre tjenester og at du tar kontakt med oss! Robert Alstadvold er alltid tilgjengelig for en uforpliktende samtale, eller send oss gjerne en e-post til robert@proxo.no!


Vi har kontorer i Trondheim, Stjørdal og Frosta og har dyktige og vennlige regnskapsrådgivere. Med vårt system og vår kompetanse får du bedre oversikt, og et smartere regnskap.
Ha en fortsatt fin sommer, og husk at vi er her for deg!


Proxo Regnskap - Bedre Oversikt, Smartere Regnskap.

Kontorer i Trondheim, Stjørdal og Frosta, men vi er tilgjengelig for kunder fra hele landet så ikke nøl med å ta kontakt!

Comentarios


bottom of page