top of page

Vi ønsker deg en god jul og et godt nytt år!


På bildet: Julenissen bruker ikke alltid rød lue... her ser vi Robert Alstadvold i blå lue.


En spennende tid


Det har vært en spennende tid i Proxo Regnskap det siste året, og det har vært godt å få være ute blant kunder og folk.


I desember har vi vært litt rundt og møtt flere av våre kunder sammen med vår markedsavdeling, noe som var et spennende og livlig møte! Vi takker for alles tid, og kommer til å dele noen artige og gode kundehistorier utover nyåret.


Takk for tilliten


Vi får være med på kundereiser der vi bistår i å sparre og etablere nye spennende bedrifter som bidrar til å utvikle næringslivet i Trøndelag. Vi får effektivisere og hjelpe firmaer til å gå fra manuelt regnskap til skybasert, effektivt og digitalt regnskap. Mange bruker oss til å hjelpe til med ledelse og drift gjennom tjenesten vår, Management for hire. Mens andre trenger hjelp med HR og onboarding av nyansatte.


Trøndelag er et godt fylke å jobbe og leve i, hvor vi er omringet av vakker natur, nasjonalskatter og gode ekte norske råvarer. I Proxo Regnskap med avdelinger både i Stjørdal, Trondheim og Frosta, er vi heldige som får være med på utviklingen av flere spennende bedrifter. Det er vi veldig takknemlige for.God Jul!


Vi ønsker deg en god jul og et godt nytt år! Vi gleder oss til å jobbe videre med dere alle sammen i 2023.


På bildet fra venstre: Erik Lutdal, Hilde Loua, Robert Alstadvold og Geir Ove Nesshaug.Bedre oversikt, Smartere regnskap


Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål, eller om du ønsker hjelp med regnskap, økonomisk rådgivning eller det vi kaller management for hire.


Hjertelig velkommen til oss!
170 views0 comments

留言


bottom of page