top of page

Trenger du en regnskapsfører som passer litt på?Trenger du en regnskapsfører som passer litt på?

Å overholde regnskapsmessige plikter og rapportering er én ting, men å ha en regnskapsfører som følger med - og som sørger for at bedriften drives mest mulig lønnsomt - gir et helt annet resultat på bunnlinjen! Mange små bedrifter har utfordringer med at de sitter igjen med like lite penger på slutten av hver eneste måned. Og dette skjer uansett hvor hardt de jobber, og på tross av nye løfter til seg selv om effektivisering. Det er ikke lett å være like engasjert i alle bedriftens ansvarsoppgaver som de tjenestene man leverer! Derfor bør man ha en regnskapsfører man samarbeider godt med, og som passer litt på.


Å ha en regnskapsfører som brenner for at bedriften din skal gjøre det godt, er en selvfølge hos Proxo Regnskap!

Tre autoriserte regnskapskontor i Trøndelag

Proxo Regnskap består av en fin gruppe autoriserte regnskapsførere, som alle har en tilleggskompetanse slik som for eksempel spisskompetanse innen HR og lønn. Vi har kontorer flere steder i Trøndelag, og er å finne i Stjørdal, Trondheim og Frosta.


Flere av våre kunder kan fortelle om hvordan vi har hjulpet de til å få bedre oversikt, hvor tidsbruken til regnskap er betraktelig effektivisert. Dette betyr selvfølgelig mindre utgifter, dessuten er det lønnsomt å ha 100 % kontroll! Om man ikke har kontroll går det gjerne utover mestringsfølelsen og gir dårlig nattesøvn.


Vi hjelper deg med å etablere gode rutiner

En av våre dyktige autoriserte regnskapsrådgivere, Ann Iren Gylland, vet godt hvilke utfordringer bedrifter møter. Derfor er hun opptatt av å kurere eventuell regnskapsangst:


Det er viktig å føle at det er lett å ta kontakt med regnskapsføreren din, selv for det minste spørsmålet. Jeg pleier å si at ingen spørsmål er for dumme. Jeg anbefaler deg å forsøke og unngå "skippertak" - send gjerne bilag jevnt gjennom hele året.

Det er en stor fordel å ha et godt system selv, for det med regnskap skal egentlig ikke være så stressende. Legg gjerne fristene inn i kalenderen din!


- Ann Iren Gylland, autorisert regnskapsfører hos Proxo Regnskap


Om du ønsker å slå av en uformell og lett samtale med oss om regnskapet ditt, og hvordan du kunne tenke deg å få hjelp - er du velkommen til å ringe oss! Du kan for eksempel ringe vår daglig leder Roar Husby: +47 928 10 584 eller vår ERP-konsulent og seniorrådgiver Robert Alstadvold: +47 908 83 282


Proxo Regnskap - Bedre Oversikt, Smartere Regnskap!

Comentarios


bottom of page