top of page

Etablering av bedrift

Proxo_Logo_Payoff_2020.png

La oss hjelpe deg i gang

Har du en «Gründer» i magen og tenker å starte egen bedrift? Spør oss om råd først, det er en av de beste investeringene du kan gjøre. Når man etablerer selskap er det mange fallgruver, vi sørger for at du får best mulig start, vi hjelper deg å registrere selskapet og blir gjerne med som din regnskapsfører og rådgiver i tiden fremover.

Mange grundere skal som regel gjøre det meste selv, dette vil etter hvert spise opp tiden. Uansett hva din virksomhet skal holde på med, så er det i Norge en del lovpålagt rapportering som skal inn til myndighetene. Dette er oppgaver som krever din fulle oppmerksomhet, og har man gjort mye galt med regnskapet sitt gjennom hele året blir det ekstra mye arbeid å rette opp når årsoppgjøret kommer. På grunn av dette innser også de fleste at dette er oppgaver som bør settes bort. La oss ta en uforpliktende prat før du setter i gang, vi har gode løsninger for oppstartsbedrifter.

Enkelte ganger kan det oppstå akutt behov for kvalifisert hjelp innen ledelse og økonomi. Dette kan for eksempel være i forbindelse med akutt sykdom, ansettelser det ikke ble noe av eller prosesser som krever en annen kompetanse enn det bedriften har selv.

Proxo Regnskap har kvalifiserte medarbeidere som kan stille på kort varsel innenfor flere områder. Mangler du økonomi eller regnskapssjef, eller kanskje en controller eller en daglig leder, så kan management for hire være en løsning for deg. Også i forbindelse med rekrutteringsprosesser kan det være lurt å få inn en medarbeider som kan komme inn i bedriften å ta hånd om viktige økonomiske oppgaver mens dere finner riktig person.

Strategiske endringer som for eksempel oppkjøp, salg eller fusjoner der mye penger står på spill vil management for hire være aktuelt. Stjørdal regnskap sørger da for å bidra med kompetanse for å sikre best mulig resultat for bedriften, samtidig kan vi sørge for at vanlige driftsoppgaver ikke oversees. Lei en leder av Proxo!

 

- Vi har dyktige økonomiske rådgivere i Trondheim, Stjørdal og Frosta -

Cheerful Business Meeting
Proxo.no

Proxo gir deg Bedre oversikt, Smartere regnskap

God dialog med regnskapsfører

 

Vi har medarbeidere som har spesialisert seg på sine fagområder. Enten du er landbrukskunde, driver aksjeselskap eller konsern, har vi den rette for din bedrift. Vi fokuserer på flyten i regnskapet og bruker de nyeste skyløsningene på de fleste

områder. Dersom du vil ha mulighet til å utføre oppgaver både på mobil og PC så er

vi den rette for deg. Les mer om approval her.

Vi har erfaring med og bruker følgende systemer:

Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål, eller om du ønsker at vi sender deg et uforpliktende tilbud!

Proxo_Logo_Lys_Payoff_2020.png
Proxo_Logo_Payoff_2020.png

Proxo Stjørdal

Stokmovegen 2,
3 etasje Torgkvartalet
7500 Stjørdal

Proxo_Logo_Payoff_2020.png

Proxo Frosta

Alstadvegen 136,
7633 Frosta

Proxo_Logo_Payoff_2020.png

Proxo Trondheim

Sorgenfriveien 9,
7031 Trondheim

Contact

Kontakt oss!

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud, eller en god samtale om hvordan vi kan bistå din bedrift.

(C) 2023 Utviklet av Moi Impact Agency AS for Proxo Norge AS

bottom of page