top of page

Ta det med ro, vi er her for å hjelpe deg!Vi vil gi deg en god jul.

Det er en ustabil periode vi befinner oss i, og mange føler seg fortvilet og utmattet. Det forstår vi veldig godt. Derfor vil vi hjelpe deg! Vi har god og trygg erfaring med både regnskap, økonomi og offentlige forpliktelser. Våre kunder driver alt fra landbruk, til aksjeselskap og konsern.


Vi er kjent for å ha tett samarbeid med våre kunder og bidrar derfor i enkelte tilfeller aktivt som en ekstern økonomisk rådgiver. Som regnskapskontor og økonomisk rådgiver søker vi alltid å finne de beste løsningene for våre kunder. Vi legger vår stolthet i å stå på for å hjelpe til der det trengs og for å organisere en god og ryddig hverdags økonomi for alle.


Om du vil vite mer om våre tjenester besøk denne oversikten: Våre tjenester


Her har vi laget en liten video som viser noen av våre dyktige regnskapsmedarbeidere. Dersom du opplever at situasjonen i Norge er vanskelig nå og tror det kan være til hjelp å ha en økonomisk medarbeider på laget som kan hjelpe deg med å få oversikt. Ikke nøl med å ta kontakt.


Vårt mål er å gi deg;

Bedre Oversikt, Smartere Regnskap


Dersom du ønsker et uforpliktende tilbud, eller ønsker å se på hvordan Proxo Regnskap kan bistå; kontakt ERP-konsulent og rådgiver, Robert Alstadvold på 90883282, robert@proxo.no


Velkommen til Proxo Regnskap i Stjørdal, Trondheim og Frosta.

Proxo Regnskap - Bedre Oversikt, Smartere Regnskap!

Comentários


bottom of page