top of page

Reiseregninger og utlegg


Gjør det enkelt

Med Visma.net Expense får din bedrift den mest moderne og effektive måten å håndtere reiseregninger og utlegg. Glem papirkvitteringerene – med Visma.net Expense tar du enkelt bilde av kvitteringen med mobilen din og laster den opp. Ved å koble kredittkortet til løsningen og bruke en app for å registrere kjøreutgifter via GPS blir det enda enklere å føre reiseregninger – både for deg som registrerer og deg som godkjenner reiseregninger.

Last opp elektroniske kvitteringer og reiseregninger

Ditt kredittkort kobles til løsningen slik at alle transaksjoner importeres automatisk – du trenger kun å koble de til riktig utlegg.

Importer kjøreutgifter direkte inn i løsningen

En separat app brukes til å registrere bilkjøring og bompenger via GPS og sender dette til løsningen. Du velger selv hva som skal importeres til Visma.net Expense.

Enkelt å godkjenne reiseregninger og utlegg

Med appen Visma Mobile Manager godkjenner du som leder dine ansattes reiseregninger raskt og enkelt på mobil eller nettbrett.

Ta bilde av kvitteringene dine

Med appen Visma Attach tar du bilder av kvitteringene og sender de direkte til løsningen. Dermed kan alle utlegg, kvitteringer og kjøregodtgjørelser ligge tilgjengelig i løsningen etter en reise. Alt du trenger å gjøre er å koble sammen de utlegg og kvitteringer som hører sammen.

16 views0 comments

Comments


bottom of page