top of page

Proxo Regnskap er ikke bare sertifisert for Visma Business og Global – men er nå sertifisert partner


30 års erfaring med Visma Business og Global, men er nå også sertifisert partner av Tripletex!

Proxo Regnskap har til sammen 30 års erfaring med Visma Business og Global, men bruker også flere støttesystemer. Ett annen system vi nå har brukt en god stund er Tripletex.

I dag ble vi sertifisert partner av Tripletex. Sertifiseringen er en langvarig prosess med omfattende kursing og eksamener.

Tripletex er et regnskapssystem som er 100 % skybasert. Dette fører til at samarbeidet mellom regnskapsfører og kunde blir enklere. Kundene har hele tiden full kontroll over alle prosesser, og kan bidra med det de selv ønsker.

Tripletex er modulbasert slik at du kan ta i bruk de modulene du har behov for. Med Tripletex har du tilgang til alle regnskapstall uansett hvor du befinner deg. Man har alt i ett system, både regnskap, lønn, timeregistrering, reiseregninger osv.

I tillegg er Tripletex både oversiktlig og enkelt, og det finnes en egen youtube kanal med instruksjonsvideoer dersom man trenger å lære mer om systemet. Tripletex er også integrerbart med mange andre systemer og har til og med komplette bransjeløsninger for elektro og VVS.

Prosjektmodulen i Tripletex er også meget kraftig og egner seg meget bra til entreprenører og snekkerfirmaer som er avhengige av prosjektføring av regnskap. I tripletex kan hver enkelt ansatt prosjektføre timene sine på mobiltelefonen. Dette kommer direkte inn til systemet og kan faktureres, lønnes og prosjektføres.

Ring oss for å avtale en demonstrasjon, eller om du lurer på noe annet.Vi har mange dyktige medarbeidere både i Trondheim, Stjørdal og Frosta som bruker Tripletex til daglig.

Proxo Regnskap AS – Bedre oversikt, smartere regnskap!

  • Avdeling Stjørdal: Robert Alstadvold, tlf 908 83 282

  • Avdeling Frosta: Geir Ove Nesshaug, tlf 411 07 642

  • Avdeling Trondheim: Robert Alstadvold, tlf 908 83 282

14 views0 comments

Comments


bottom of page