top of page

Proxo Regnskap ansetter regnskapsrådgivere

Updated: Dec 4, 2021
Er du vår neste regnskapsrådgiver?

Proxo Regnskap er en trygg og pålitelig regnskapsfører med dyktige og vennlige rådgivere som vi virkelig er stolte av å ha på laget!


Vi er en moderne regnskapsfører som tilbyr flere skybaserte løsninger for å sikre effektivitet, fleksibilitet og tilgjengelighet. Våre regnskapsrådgivere har sine ekspertområder, og har god erfaring innen sine spesialfelt.


Vi har kontorer på Stjørdal, Frosta og i Trondheim. Vi er framtidsrettet og tidlig ute med ny teknologi, som gir våre kunder tilgang til de smarteste og mest effektive verktøyene.

Vi kjenner de fleste systemer, slik at våre kunder kan være trygge på at vi kan følge opp kundene våre slik de foretrekker.

Nå søker vi nye regnskapsrådgivere som kan delta i vårt team!

Regnskap er komplisert, det er derfor viktig at vi har rådgivere som sørger for at våre kunder får drevet sitt selskap mest mulig lønnsomt og effektivt. Vi er opptatt av å gi gode råd til våre kunder - og jobber konstant med å gi våre kunder Bedre Oversikt, og Smartere Regnskap!


Om du er regnskapfører og kunne tenke deg å jobbe i et trygt og spennende team som ikke bare er regnskapsførere, men gode rådgivere som deltar på hele kundereisen om kunden ønsker det - håper vi du vil sende inn din CV og søknad til oss!


Du kan sende inn din søknad til: Robert Alstadvold: robert@proxo.no eller ta kontakt på telefon dersom du har spørsmål: 908 83 282.


Er du vår neste regnskapsrådgiver?


Proxo Regnskap - Bedre Oversikt, Smartere Regnskap!

Comments


bottom of page