top of page

August 2021: Oversikt over offentlige forpliktelser for næringsdrivende!

Updated: Aug 2, 2021


Det er en del du skal huske på når du driver for deg selv! Som kunde av Proxo Regnskap holder vi orden på alle offentlige forpliktelser for deg slik at du selv kan nyte sommeren og virkelig ta deg ferie.


Om du ikke er kunde av oss, ønsker vi likevel å dele en oversikt over fristene for offentlige forpliktelser for august 2021. Om det er slik at du skulle trenge hjelp med disse rapporteringene er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi legger vår stolthet i å gi våre kunder bedre oversikt, og et smartere regnskap - som i de fleste tilfeller også innebærer at du som kunde sparer penger på regnskapet.


Offentlige frister for næringsdrivende

FRISTER OG OPPGAVER FOR AUGUST 2021


5.august 2021: A-melding


A-meldingen er en månedlig melding fra arbeidsgiver til NAV, SSB og Skatteetaten om ansattes inntekt, arbeidsforhold og forskuddstrekk, samt arbeidsgiveravgift og finansskatt for virksomheten.Mva-meldingen for omvendt avgiftsplikt skal leveres av næringsdrivende og offentlige virksomhetene som ikke er registrert i Merverdiavgiftsregisteret, og som: kjøper avgiftspliktige tjenester fra utlandet, Svalbard og Jan Mayen eller kjøper klimakvoter og gull fra en norskregistrert selger.Registrerte særavgiftspliktige virksomheter skal rapportere særavgifter elektronisk. Dette gjør du i skattemelding for særavgifter (særavgiftsmeldingen).Meldingen skal leveres av alle som er registrert i Merverdiavgiftsregisteret. Når den er riktig utfylt, viser den hvor mye merverdiavgift du skal betale til staten, eller staten skal betale til deg. Du kan ikke sende inn mva-meldingen hvis du ikke er registrert.
Kommuner og noen typer private og ideelle virksomheter kan kreve refusjon av merverdiavgift. Denne ordningen kalles merverdiavgiftskompensasjon.Hos Proxo Regnskap jobber vi kontinuerlig med å tilby våre kunder de mest moderne og brukervennlige løsningene - vi er oppdatert på de mest relevante skybaserte løsningene.


Ta kontakt med robert@proxo.no om du vil vite mer.Ha en fortsatt god sommer!

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page