top of page

Nå får du varsling om konkursbegjæringer i Tripletex

Updated: Oct 25, 2021


(illustrasjonsbilde)

Bedre oversikt med Rettsjekk-integrasjonen i Tripletex


Denne integrasjonen kan gjøre at du unngår å gå på en alvorlig økonomisk smell. Tjenesten i Tripletex heter Rettssjekk og varsler deg om en kunde eller leverandør går i retning av konkurs.


Rettsjekk sørger for at du varsles om en relevant konkursbegjæring 2–8 uker før et konkursbo åpnes og oppbudet meldes Brønnøysundregistrene. Du varsles enten det gjelder et eksisterende kunde- eller leverandørforhold. I tillegg varsles du når du etablerer en ny kunde i Tripletex og det er fare for konkurs innen 2-8 uker.


Tripletex er markedets første regnskaps- og økonomisystem som kan tilby en slik tjeneste.


Proxo Regnskap er sertifisert partner av Tripletex. Sertifiseringen er en langvarig prosess med omfattende kursing og eksamener. Dette regnskapssystemet er enkelt å bruke, og bidrar til et mer effektivt samarbeid med regnskapsfører.

Tripletex er et regnskapssystem som er 100 % skybasert. Dette innebærer at kundene har full kontroll over alle prosesser, og kan bidra med det de selv ønsker.

Tripletex er modulbasert slik at du kan ta i bruk de modulene du har behov for, f.eks. kan du velge om du ønsker integrasjonen Rettssjekk i tillegg til alle tenkelige regnskapsmessige tjenester. Det har lenge vært behov for mer enn kredittsjekk av kunder, hvor konkursbo har vært usynlige skjær i sjøen.

Om du vil vite mer om oss som regnskapsrådgivere og hvordan vi kan tilby deg det regnskapsprogrammet som passer deg best - ta kontakt. Benytter du Tripletex, forteller vi deg gjerne mer om hvorfor det er fint å benytte seg av tjenesten Rettssjekk.


Proxo Regnskap - Bedre Oversikt, Smartere Regnskap!

Ta kontakt med: robert@proxo.no

Comentários


bottom of page