top of page

Alt er annerledes i dag... eller er det egentlig det?


Alt er annerledes i dag, eller er det virkelig det?

Eller er det kanskje; "alt var mye bedre før" vi pleier å si? Men mye har blitt annerledes, særlig i løpet av de siste to årene med stor fremgang digitalt. Likevel er ikke alt nytt og løst på null komma svisj, og gjennom en app! Blant annet er det viktig å huske på og ivareta de offentlige forpliktelsene og forholde seg til hvem som faller under regnskapsplikten. I tillegg er det en rekke andre ting man må huske på, men fortvil ikke - vi kan hjelpe til med det! Vi er moderne, tidseffektive og grundige.


I tillegg er vi vant til at mange av våre kunder ønsker å bruke oss som en regnskapsfører som passer litt ekstra på. Så fortell oss gjerne hva du ønsker.

Mye av arbeidet må gjøres manuelt, selvom regnskapsprogrammene gjør jobben enklere, og mobil intergrasjonene gjør det lettere å etablere gode regnskapsrutiner on the go. Men en app løser ikke alt, derfor er det viktig å ha en regnskapsfører og rådgiver som styrer prosessene og sørger for at det ikke går for fort i svingene!


Vi er tidseffektive og skybaserte

Proxo Regnskap er sertifisert i de fleste skybaserte løsningene. Vi har lang erfaring og god kunnskap om det som kommer, og holder oss til enhver tid oppdatert. Gjennom mange år har vi vist at vi både er tidseffektive og tilgjengelige for kundene våre. Og vi er kjent for å effektiviserer regnskapet, som i de aller fleste tilfeller innebærer at regnskaps honoraret blir lavere.


Mer lønnsom og effektiv - og uten tvil mer engasjert!

Vår kunder velger oss fordi vi er opptatt av at regnskap ikke er en forpliktelse, men et verktøy til å drive virksomheten på en mer lønnsom og effektiv måte. Vi engasjerer oss sannsynligvis mer enn de fleste andre regnskapsbyråer, og syns det er veldig gøy når det går bra med kundene våre! Med vår tjeneste som bedriftsrågiver/ekstern ressurs gjennom Management for hire, avlaster vi oppdragsgiver og hjelper når en nøkkelperson brått blir sykemeldt eller lignende.


Din regnskapsfører i Trøndelag

Vi ble etablert i vår nåværende form i 2012, og jobber med aksjeselskap, landbrukskunder og konsern. Eierne i Proxo Regnskap slo sammen sine respektive virksomheter, og kunne etter å ha konsolidert virksomhetene, bygge en solid plattform med høye krav til kompetanse, teknologi og programvare.


Det er vårt mål å tilby og levere trygge og effektive løsninger på områdene regnskap, lønn, faktura oppfølging, økonomi og rådgivningstjenester.


Vi er etablert i Stjørdal, Frosta og Trondheim men er likevel åpne for kunder i andre deler av Norge. Vi har med årene etablert et godt nettverk blant annet i Oslo og andre byer.


Om du har spørsmål, eller ønsker å komme i kontakt med oss, send gjerne Robert Alstadvold en e-post: robert@proxo.noRecent Posts

See All

Comments


bottom of page