top of page

Velkommen til Regnskapsbloggen!

- Her deler vi gode tips for bedre oversikt og smartere regnskap
Følg Proxo Regnskap i sosiale medier og les Regnskapsbloggen!

For at du skal bli bedre kjent med Proxo Regnskap lanserer vi nå Proxo Regnskapsblogg! Du er hjertelig velkommen til å lese, stille spørsmål og dele våre innlegg i sosiale medier, og du er alltid velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende prat! Vi gir deg gjerne tilbud på hvordan vi kan hjelpe bedriften din, eller på hvordan vi kan hjelpe deg med dine investeringer.

Proxo Regnskap er ikke bare gode på tall og regnskap, men vi er også veldig opptatt av kundene våre og visjonene til kundene våre! Derfor velger mange kunder også å bruke oss til Management for Hire eller som rådgivere, selv om vi leverer alle tjenester innen regnskap.

I Proxo Regnskap jobber vi med å gi kundene våre bedre oversikt med smartere regnskap. Vi gir økonomisk bistand, og hjelper gründere med oppstart og etablering! Vi bidrar med å effektivisere rutiner for kundene som ønsker det.

Vi er tidlig ute med ny teknologi, dette gir deg som kunde tilgang til de smarteste og mest effektive verktøyene. Med markedets mest moderne plattform for skytjenester leverer Proxo AS løsninger til din bedrift, slik at du får tilgang til dine systemer og filer om du er på jobb, hjemme eller på reise. Det eneste du trenger er tilgang til internett, vi tar oss av resten.

Vi er opptatt av at du skal få jobbe med din kjernevirksomhet!


Ta kontakt om du ønsker et uforpliktende tilbud i dag, eller ring oss gjerne om du vil ta en samtale om hvordan vi kan hjelpe deg.

  • Avdeling Stjørdal: Robert Alstadvold, tlf 908 83 282

  • Avdeling Frosta: Geir Ove Nesshaug, tlf 411 07 642

  • Avdeling Trondheim: Robert Alstadvold, tlf 908 83 282

Proxo Regnskap AS – Bedre oversikt, smartere regnskap!

9 views0 comments

Comments


bottom of page