top of page

Hvorfor lønner det seg å engasjere Proxo Regnskap?


Hva legger vi i at vi gir deg som kunde Bedre Oversikt, og Smartere Regnskap?


Ved å ha gode økonomiske rådgivere, lokal tilknytning og stor bredde i skybaserte løsninger, har Proxo Regnskap den optimale løsningen enten du er landbrukskunde, driver aksjeselskap eller konsern.

Vi har kompetansen, systemet og rådgivere som er genuint opptatt av at du skal lykkes med dine forretninger.


Vi har bygget opp et regnskapsbyrå som konstant jobber mot å gi deg Bedre Oversikt, og Smartere Regnskap.


Vi gir bedre oversikt ved at vi er tilgjengelige i alle viktige kanaler og på alle relevante plattformer. Vi har sertifisering på de fleste store skybaserte økonomiske plattformene, slik at du kan få oppfølging basert på dine preferanser, med oppdatert regnskap og enkel timeregistrering og føring av bilag. Vi har til og med regnskapsprogram som varsler deg dersom du har en leverandør eller kunde som er i ferd med å gå konkurs. De skybaserte løsningene gjør samarbeidet mellom regnskapsfører og deg som kunde enkelt og oversiktlig - i kombinasjon med vår kompetanse i ulike bransjer og fagfelt hvor vi aktivt hjelper deg med å få bedre oversikt - gir vi på denne måten Bedre Oversikt, og Smartere Regnskap.


Om du vil vite mer om oss som regnskapsfører og hvordan vi kan tilby deg det regnskapsprogrammet som passer deg best - ta kontakt i dag.


Velkommen til Proxo Regnskap i Stjørdal, Trondheim og Frosta.


Proxo Regnskap - Bedre Oversikt, Smartere Regnskap!

Ta kontakt med: robert@proxo.no


Comments


bottom of page