top of page

Hvordan fungerer Facebook- og Instagram butikk regnskapsmessig?Har du fått med deg at du kan handle gjennom Facebook og Instagram?

Proxo Regnskapsblogg fortsetter å rette fokus på netthandelen som har hatt en kraftig økning i løpet av 2020! I forbindelse med dette har vi fått spørsmål om nettbutikk i sosiale medier; hvordan dette fungerer og om dette er noe Proxo Regnskap kan hjelpe med? Proxo Regnskap har etablert systemer for alle nettbutikk-plattformer, og veileder gjerne våre kunder i forkant av etablering av nettbutikker – enten det er nettbutikk lokalt på din nettside – eller gjennom Facebook og Instagram. Dersom du allerede er i gang med butikk-funksjon i sosiale medier, bistår vi deg gjerne!

Proxo Regnskap er et moderne regnskapsbyrå som følger med på det siste innen handel og business, slik at vi hele tiden vet hvordan vi kan bistå våre kunder med god oversikt, smartere og mer effektivt regnskap.

Stadig flere setter opp nettbutikken sin gjennom Facebook og Instagram. Hvordan kan Proxo Regnskap bistå slik at dette fungerer optimalt?

Vi har allerede laget egne skyplattformer som kan hente ned alt av regnskapsdata fra nettbutikker. På norsk betyr dette at dersom noen handler i din nettbutikk så kommer plukk og pakkliste automatisk ut på ditt lager slik at varene kan plukkes og sendes umiddelbart. Proxo Regnskap bistår der du som kunde måtte ha behov for det, også når det gjelder spørsmål om nettbutikk som legges ut i sosiale medier.

Vi er opptatt av at du skal få jobbe med din kjernevirksomhet!

Ta kontakt for å få et uforpliktende tilbud i dag:

  • Avdeling Stjørdal: Robert Alstadvold, tlf 908 83 282

  • Avdeling Frosta: Geir Ove Nesshaug, tlf 411 07 642

  • Avdeling Trondheim: Robert Alstadvold, tlf 908 83 282

Proxo Regnskap AS – Bedre oversikt, smartere regnskap!


11 views0 comments

Comments


bottom of page