top of page

Er du bank for kundene dine?


Unngå å være bank for kundene dine.


Visste du at en av de hyppigste årsakene til insolvens og konkurs, er ineffektive rutiner og manglende system på oppfølging av fakturaer? Det å etablere gode rutiner rundt oppfølging av faktura er avgjørende for din bedrifts likviditet. Dette er noe Proxo Regnskap er spesialister på, og som vi jobber med til daglig. Hos oss får du en rådgiver som setter opp en oppfølgingsflyt som er tilpasset ditt behov. Vi kan sende deg eller dine kunder varsel om fakturaer som har gått over tiden, eller vi kan automatisere denne prosessen ved å ta i bruk Visma Autocollect. Om du bruker Tripletex er Visma Autocollect lett tilgjengelig i Tripletex slik at automatiseringen enkelt kan aktiveres. Visma Autocollect sørger for at du får inn utestående beløp raskere.


Litt mer om Visma Autocollect


Autocollect er en løsning som sørger for å passe på når dine fakturaer har forfalt. Deretter sørger systemet for automatisk å sende purring til din kunde og videre til inkasso hvis det blir nødvendig. På denne måten sørger vi for at du får inn dine penger raskere og bedrer din bedrifts likviditet. Du kan lese mer om Visma Autocollect ved å følge lenken.


Ta gjerne kontakt med oss når du er klar for å optimalisere din bedrift, våre regnskaps rådgivere er erfarne og effektive.


Velkommen til Proxo Regnskap, kontakt oss slik at vi kan bidra til å optimalisere din bedrift, og sørge for at du ikke lenger er bank for dine kunder. Våre renskaps rådgivere er erfarne og effektive.


Proxo Regnskap - Bedre Oversikt, Smartere Regnskap!


Ta gjerne kontakt med daglig leder: Roar Husby: roar@proxo.no // +47 928 10 584 eller

ERP konsulent og seniorrådgiver: Robert Alstadvold: robert@proxo.no // +47 908 83 282

Comments


bottom of page