top of page

Dette er den viktigste jobben regnskapsføreren gjør for deg!


En god regnskapsrådgiver gir deg en enklere økonomisk hverdag


Den viktigste jobben regnskapsrådgiveren din gjør for deg, er å hjelpe deg med å holde orden på økonomien og sørge for at din bedrift oppfyller de offentlige forpliktelsene. På sikt skal dette bidra til å gi bedriften bedre oversikt, og din økonomiske hverdag blir både enklere og smartere.


Proxo Regnskap vil alltid veilede og hjelpe deg slik at regnskapet ditt blir så smart og lønnsomt som mulig. Bla. benytter Proxo Regnskap flere skybaserte systemer som vil gjøre det lønnsomt og effektivt for deg, og gjøre det enklere for regnskapsføreren din å gjøre jobben så effektivt som mulig. Dette betyr at man ikke bare har bedre oversikt hele tiden, men dette innebærer i de fleste tilfeller at man også sparer kostnader.


I Proxo Regnskap mener vi det er viktig å følge opp kundene våre tett, slik at vi kan hjelpe til med en så lønnsom drift som mulig. I visse tilfeller innebærer dette at vi tar en aktiv rolle som økonomisjef når kunden ønsker det. For mindre bedrifter kan det være svært lønnsomt å la regnskapsfører fungere som økonomisjef, slik at en selv får mest mulig tid til å skape verdier for bedriften ved å jobbe med kunder. Som regnskapsfører ser vi at mange bruker unødvendig lang tid på å gjøre mange regnskapsoppgaver selv. Offentlige forpliktelser innrapporteres dessverre ofte feil når man skal gjøre det selv, og dette kan koste i flere ledd. Både ved tap av tid, behov for opprydding og ved at man for eksempel taper økonomiske fordeler.


Hos Proxo Regnskap jobber vi kontinuerlig med å tilby våre kunder de mest moderne og brukervennlige løsningene - og er oppdatert på de mest relevante skybaserte programmene. Denne effektiviseringen gjør vi slik at vi skal kunne tilby kundene våre de løsningene som er best egnet for den enkelte bedrift.


Om du ønsker å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å sørge for at du har en god økonomisk hverdag, ta kontakt med robert@proxo.no .


Vi ønsker deg en ordentlig god start på høsten!


Proxo Regnskap - Bedre Oversikt, Smartere Regnskap.Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page