top of page

Bidra til å plante trær gjennom timeføringen i Tripletex!


Det gjelder ikke bare å ha et regnskapssystem som er enkelt å bruke, men det gjelder å gi motivasjon til bruk av det!


Er du en av kundene våre som bruker timeregistreringen i tripletex-appen? Da har du kanskje lagt merke til at du har en digital plante som vokser i takt med registreringen din? Men visste du at du faktisk kan bidra til å få plantet ekte trær ved å registrere timene dine daglig?


For hver dag du fører timer i Tripletex-appen vannes en digital plante som vokser seg større dag for dag. Klarer du å opprettholde denne vanningen, altså timeføringen, i 20 arbeidsdager i strekk får du en fullvokst, digital plante. Hver fullvokste plante blir til et ekte, levende tre.


For et år siden startet Tripletex med dette bærekraftige og motiverende prosjektet, og allerede etter første måned (august 2020) kunne Tripletex plante 177 planter i jorda! I mars 2021 var det rekordmange som førte timene sine hver dag, og resultatet var at Tripletex plantet 3645 trær! For hele året ble det plantet 26 367 trær, så her er det bare å fortsette og plante trær (registrere timer) hver eneste måned (hver eneste dag)!


Gjennom Proxo Regnskap kan du bruke flere skybaserte regnskapssystemer, et av de er Tripletex. I fjor ble vi sertifiserte partnere i Tripletex , et regnskapssystem som er 100 % skybasert. Dette fører til at samarbeidet mellom regnskapsfører og kunde blir enklere. Kundene har hele tiden full kontroll over alle prosesser, og kan bidra med det de selv ønsker.

Tripletex er modulbasert slik at du kan ta i bruk de modulene du har behov for. Med Tripletex har du tilgang til alle regnskapstall uansett hvor du befinner deg. Man har alt i ett system, både regnskap, lønn, timeregistrering, reiseregninger mv.

Har du vært en aktiv daglig "timefører" i Tripletex-appen? Gratulerer, da har du vært med på å plante denne skogen her:


Vi er opptatt av å gi deg en god økonomisk hverdag! Ta gjerne kontakt med byråleder og rådgiver Robert Alstadvold: robert@proxo.no om du ønsker å vite mer om oss.


Proxo Regnskap - Bedre Oversikt, Smartere Regnskap.

Comentários


bottom of page