top of page

Proxo Regnskap lanserer ny webside!

Har du rukket å besøke den nye websiden vår? Vårt digitale kontor for å kunne være enda mer tilgjengelig for deg!
Velkommen til Proxo Regnskap sin nye webside!


Vi håper du liker den! proxo.no kommer til å være vårt digitale kontor der du finner all den informasjonen du trenger - enten du vil bli bedre kjent med oss og eller du vil lære mer om tjenestene vi tilbyr. Vi har en genuin interesse for at du som kunde skal få jobbe med det du brenner for! Vårt mål og inderlige ønske er å være den optimale økonomiske samarbeidspartneren og støttespilleren for deg - slik at du kan jobbe med det du kan og vil!

På websiden vår proxo.no finner du REGNSKAPSBLOGGEN vår hvor du stadig vil få nye oppdateringer slik at du kan lese deg opp på aktuelle temaer for deg som eier eller driver en bedrift!


Vi har gjort den nye websiden vår enkel slik at du hvor som helst på websiden - ved et enkelt tastetrykk - skal kunne kontakte oss gjennom chat, telefon eller på e-post. Vi er her for deg, og sørger for at du får bedre oversikt, og smartere regnskap!


Hos Proxo Regnskap jobber vi kontinuerlig med å tilby våre kunder de mest moderne og brukervennlige løsningene - vi er oppdatert på de mest relevante skybaserte løsningene.


Ta kontakt med robert@proxo.no om du vil vite mer.


Ha en fortsatt god sommer!
Recent Posts

See All

Comments


bottom of page