top of page

Nytt år med nye muligheter - og oppgaver og frister!Vi er i gang


Vi håper du har hatt en fin jul, og at du har fått en god start på året. I Proxo Regnskap er vi i full sving med et nytt og spennende år og gleder oss til å se hva 2023 bringer!

Offentlige forpliktelser og regnskap lar ikke vente på seg, derfor ønsker vi å starte året med en enkel oversikt over offentlige frister i januar. Oversikten er utfyllende og hentet fra Skatteetaten, og er kun ment som en orientering. Er du i tvil om noe, kontakt oss eller forhør deg med din regnskapsfører og økonomiske rådgiver.


Offentlige frister og oppgaver for næringsdrivende

- Januar 2022:


Trykk på punktene for å få mer informasjon. Denne oversikten er hentet fra Skatteetaten. Om du trenger hjelp eller har spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med oss i Proxo Regnskap.

A-meldingen er en månedlig melding fra arbeidsgiver til NAV, SSB og Skatteetaten om ansattes inntekt, arbeidsforhold og forskuddstrekk, samt arbeidsgiveravgift og finansskatt for virksomheten. For mer informasjon.

For bistand fra Proxo Regnskap.


Nytt år, ny regnskapsfører?


Det er vårt mål å tilby og levere trygge og effektive løsninger på områdene regnskap, lønn, faktura oppfølging, økonomi og rådgivningstjenester. Vi er etablert i Stjørdal, Frosta og Trondheim og tar i mot oppdrag fra andre byer i Norge. Om du trenger en dedikert regnskapsfører og økonomisk rådgiver, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page