top of page

Suksessblogg med Moi Impact!

Updated: Apr 3, 2022Suksessblogg for Proxo Regnskap


For halvannet år siden etablerte vi Regnskapsbloggen sammen med Moi Impact. Målet var å gi nærmiljø og potensielle kunder - jevn flyt av lette saker om regnskap og offentlige frister.


Vi ville øke vår tilstedeværelse i sosiale medier.


Regnskapsbloggen er drevet organisk med inbound markedsstrategi. Det innebærer at publikum oppsøker oss når de har sittet og observert oss en stund. Denne måten å jobbe på er ikke bare vårt forsøk på å dele verdi med våre lesere, men dette er en måte som bygger merkevaren vår utad og internt.


Bedre Oversikt, Smartere Regnskap

- Proxo Regnskap med kontorer i Stjørdal, Frosta og Trondheim


Hvordan startet Regnskapsbloggen?


Robert Alstadvold, som er Seniorrådgiver og partner i Proxo Regnskap, møtte Moi Impact gjennom BNI - et forretningsforum som bygger businessmuligheter gjennom økt nettverksbygging og tilstedeværelse innen business.


Etter et par telefonsamtaler mellom Oslo og Stjørdal ble saken avgjort! Inbound strategien ved å etablere Regnskapsbloggen ble satt. Bloggen skulle gi nærmiljøet i Trøndelag en fast kanal med lettfordøyelig informasjon med korte aktualitetssaker om regnskap, offentlige frister og business.


Hvorfor blogg?


- En av de virkelig viktige funksjonene til Regnskapsbloggen har vært å gi miljøet rundt oss en trygghet om at de har kunnet kontakte oss for å be om hjelp i en vanskelig tid. Vi må ikke glemme at vi har vært i en vanskelig tid alle sammen, der man ikke helt kunne vite om et kontor var i drift eller ikke. Med Regnskapsbloggen har vi åpnet døren og gjort regnskap litt mindre "skummelt". Det er viktig at det er lav terskel for å ringe regnskapsfører.

Vi er opptatt av å være tilgjengelige, og hjelper landbruk, bedrifter og konsern, sier Robert Alstadvold.


Vår synlighet er viktig, ikke bare for oss men for bedriftene rundt oss.Hvordan har samarbeidet med markedsføringsbyrået Moi Impact fungert?


Robert forteller at samarbeidet har fungert fra dag én; - I begynnelsen brukte vi tid på å bli kjent, noe som fungerte veldig fint selvom Jennifer sitter i Oslo og jeg i Stjørdal. Hun lærte en del om Proxo Regnskap, faget og det som er unikt med våre tjenester og måten vi jobber på.


Jennifer Moi er grundig og bruker tid på å lære seg bedriftene hun jobber med. Nå har vi kjent henne så lenge, at vi har sett måten hun jobber på. Jennifer Moi blir som en intern aktør, selvom hun er ekstern. Hos oss styrer hun Regnskapsbloggen fullt ut, både når det gjelder strategier, temaer og research - og det har fungert knirkefritt.


En blogg er en forpliktelse og et ansvar, hvordan har dere klart å holde den aktiv non-stop i halvannet år?


For oss har driftsansvaret Moi Impact har tatt over Regnskapsbloggen vært viktig, fordi vi ikke er kreative som henne - og ikke hadde forstått oss på hva vi kan skrive om. I vår bransje jobber vi hele tiden mot tidsfrister og er opptatt av å ta vare på forpliktelsene til kundene våre. Dessuten krever Regnskapsbloggen at vi må holde oss oppdaterte og være aktuelle, som er helt i tråd med vår visjon om å være et moderne regnskapsbyrå.


- Jeg må innrømme at jeg var litt i tvil om hvordan vi skulle klare å skrive noe interessant om regnskap uke etter uke, 52 uker gjennom hele året. Men nå har vi gjort dette i halvannet år, og det har fungert veldig godt, svarer Robert Alstadvold, partner i Proxo Regnskap.


Jeg må innrømme at jeg var i tvil om hvordan vi skulle klare å skrive om noe interessant om regnskap uke etter uke, 52 uker gjennom hele året.

Et ekstra sett med øyne


Det som er spesielt spennende med samarbeidet med Moi Impact er at de har blitt en del av oss uten at det har krevet stort av oss. Jennifer Moi har en god evne til å se oss fra interessante og nye vinklinger som vi selv ikke ser, men slik alle der ute gjerne ser oss. For oss var ting som regnskapsangst og lav terskel for å kontakte oss, noe vi i stor grad opererer etter - men selv hadde vi aldri klart å signalisere det så tydelig som med Regnskapsbloggen.


Det hjelper å ha noen som presenterer oss for omverdenen som ikke sitter sammen med oss, da får vi et ekstra sett med øyne.


Vil du vite mer om oss?


Proxo Regnskap kan hjelpe bedriften på flere måter og er et regnskapsbyrå som har kontorer i Stjørdal, Trondheim og Frosta. Vi tilbyr regnskapstjenester, bistår med HR og lønn, og vi kan bidra i en aktiv rolle med kvalifisert hjelp innen ledelse og økonomi .


Kontakt gjerne daglig leder Roar Husby roar@proxo.no - +47 928 10 584 eller

ERP-konsulent og seniorrådgiver Robert Alstadvold robert@proxo.no - +47 908 83 282.


Proxo Regnskap - Bedre Oversikt, Smartere Regnskap!


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page