Regnskap

Erfaring

Rådgiving innen baserer seg på erfaring, kompetanse og kjennskap til løsninger. Hos Stjørdal Regnskap har vi medarbeidere med lang fartstid i bransjen, så vel som unge fremadstormende medarbeidere som sammen kan bistå våre kunder med gode råd. Regnskap blir ofte sett på som et nødvendig onde, derfor er det vår oppgave å legge til rette for våre kunder slik at oppgaven blir enklest mulig.

Stjørdal Regnskap tilbyr moderne systemer som letter arbeidet for kunden relatert til regnskapsmessige oppgaver som bilagshåndtering, fakturering og rapportering. Vi vil påstå at våre kunder er mer interessert i sitt eget regnskap, nettopp fordi vi får kunden til å ta del i regnskapet samtidig som de selv sparer tid. La oss ta hånd om skatt, avgift og innrapportering til myndighetene, og ta del i regnskapet på en helt annen måte. Vi effektiviserer tidkrevende arbeidsoppgaver for våre kunder slik at vi heller kan bruke vår kompetanse på å gi våre kunder økonomiske råd som gagner deres bedrift.

Ikke kast bort tid på kjedelige og tidkrevende arbeidsoppgaver, kontakt Stjørdal Regnskap i dag og få en mer effektiv og lønnsom hverdag.

Avdeling Stjørdal

Tlf: 908 83 282
Stokmovegen 2 (3 etasje Torgkvartalet)
7500 Stjørdal
robert@proxo.no

Avdeling Frosta

Tlf: 411 07 642
Alstadvegen 136, 7633 Frosta
geirove@proxo.no