top of page

April 2023: Oversikt over offentlige frister for næringsdrivende

Updated: Mar 28, 2023Offentlige frister for næringsdrivende.


Regnskapsbloggen legger med jevne mellom rom ut en oversikt over offentlige oppgaver og frister. Dette gjør vi for å minne om ansvar og forpliktelser forbundet med det å være næringsdrivende.


Om du opplever at de april-måned kommer litt brått på, og at du syns det kan bli litt mye på en gang - forstår vi det godt. Snart er det tid for ny skattemelding og om kort tid er det frist for betaling og levering av MVA-oppgave. (For full oversikt, se nederst i innlegget.)


Geir Ove Nesshaug er en av våre autoriserte regnskapsførere hos Proxo Regnskap, som gjerne stiller sin kompetanse til disposisjon. Om du opplever litt "regnskapsangst" og føler at de offentlige forpliktelsene lett kan komme litt brått på - ta kontakt med oss! Vi er her for å hjelpe deg.


Offentlige frister for næringsdrivende

FRISTER OG OPPGAVER FOR NÆRINGSDRIVENDE - MARS 2023

- Oversikten er hentet fra Skatteetatens sider, vi tar forbehold og anbefaler alltid at du overlater ansvaret til regnskapsfører


A-meldingen

A-meldingen er en månedlig melding fra arbeidsgiver til NAV, SSB og Skatteetaten om ansattes inntekt, arbeidsforhold og forskuddstrekk, samt arbeidsgiveravgift og finansskatt for virksomheten. Kilde/Teksten er hentet fra: Skatteetaten.

11. april 2023: Link: Merverdiavgift, kompensasjonsmelding – frist for levering 1. termin Skattemelding for merverdiavgiftskompensasjonTrenger du hjelp med offentlige forpliktelser og regnskap?

Kontakt oss slik at vi kan gi deg et tilbud. Vi er mer enn et regnskapskontor, og er oppriktig opptatt av at våre kunder skal få en økonomisk trygg hverdag, slik at våre kunder kan gjøre det de egentlig vil.


Vårt mål er at du skal ha trygge og ryddige rammer i din bedrift, og at du skal lykkes med din kjernevirksomhet. Kontakt oss om du ønsker en fremoverlent og engasjert regnskapsfører.


Daglig leder Proxo Stjørdal, Hilde Loua: hilde@proxo.no / +47 425 49 600

Daglig leder Proxo Trondheim, Erik Lutdal: erik@proxo.no / +47 930 13 530

Daglig leder Proxo Frosta, Geir Ove Nesshaug: geirove@proxo.no / +47 411 07 642

ERP-konsulent og senior rådgiver, Robert Alstadvold: robert@proxo.no / +47 908 83 282


Proxo Regnskap - Bedre Oversikt, Smartere Regnskap! Comments


bottom of page