fbpx

Management for hire

Økonomisjef og ledelse til leie

Enkelte ganger kan det oppstå akutt behov for kvalifisert hjelp innen ledelse og økonomi. Dette kan for eksempel være i forbindelse med akutt sykdom, ansettelser det ikke ble noe av eller prosesser som krever en annen kompetanse enn det bedriften har selv.

Proxo Regnskap har kvalifiserte medarbeidere som kan stille på kort varsel innenfor flere områder. Mangler du økonomi eller regnskapssjef, eller kanskje en controller eller en daglig leder, så kan management for hire være en løsning for deg. Også i forbindelse med rekrutteringsprosesser kan det være lurt å få inn en medarbeider som kan komme inn i bedriften å ta hånd om viktige økonomiske oppgaver mens dere finner riktig person.

Strategiske endringer som for eksempel oppkjøp, salg eller fusjoner der mye penger står på spill vil management for hire være aktuelt. Stjørdal regnskap sørger da for å bidra med kompetanse for å sikre best mulig resultat for bedriften, samtidig kan vi sørge for at vanlige driftsoppgaver ikke oversees. Lei en leder av Proxo!

Stjørdal

Tlf: 908 83 282

Stokmovegen 2 (3 etasje Torgkvartalet)
7500 Stjørdal

robert@proxo.no

Frosta

Tlf: 411 07 642

Alstadvegen 136
7633 Frosta

geirove@proxo.no

Trondheim

Tlf: 908 83 282

Brattørkaia 17, Powerhouse

7010 Trondheim

robert@proxo.no